Wednesday, October 15, 2008

Anak Tudung ARZU

Last monday, aku ngan fadila pe KLCC, nak cari tudung for her convocation. the target shop is ARZU. 2nd floor. Besides, mak uteh pun ader pesan anak tudung. a new style for me to wear that type of anak tudung. at last beli la jugak. 2 for RM60. Packing pun cantik. Next day, aku pun try la pakai. tp, aku rase mcm x sesuai. mmg x sesuai pun.. huhuhuhuhuhu.. Nanti aku ader time aku nk try tudung sri munauwarah. hehehehehe..



Paper bag ARZU

Packing anak tudung ARZU. Each bag ader 2

Next Day : Aku rase mcm umor aku dah 30an..
Feroz kate macam "Cekgu AZLAH" muda.

6 comments:

Sue said...

hi salam.

saje nak share dgn you. at first i pun get excited dgn anak tudung arzu tp bila dah pakai, tak elok la pulak but this is what i did.. u kena sematkan pin tuk ketatkan dia baru nampak ok. rm30 for anak tudung quite costly gak tp apa2 pun kena muka cukup besar baru sesuai kot. :D

Siti Fatahiyah Hj. Mohamad said...

hai sue..
thanks view n read my blog..
anak tudung 2 i pakai time special occasion jer kot..
mcm over nk pakai slalu...
hehehhee..

lin said...

hi there..
actually you can get a nice anak tudung ..jenama IB..harga RM15 kat jalan tar..ade 1 kedai je yg jual dekat area aked tudung on the way nak ke semua house dari jalan tar(i went last saturday).. dekat subang parade depa jual RM25..very nicely fit.. arzu punya membulat dan kembang sket especially kalau inner yg plastic tu..frust betul..dah la mahal..

Anonymous said...

hi lin,
anak tdg IB ni kat kdai mana satu?

Ezatie said...

i pun nak tau, kedai yg mana satu jual anak tudung IB tu? mmg selalu p cr tudung kat jln TAR...n selalu lupa kedai apa yg masuk...

yusrinayasin said...

tgk kwn pakai mcm cantik arzu tu erm??
niway drop at my blog ek
www.yusrinayasin.blogspot.com