Monday, February 16, 2009

Club Verse DISCO

Aku macam nk tau aper itu club malam and kawan yang paling sesuai diikut adah Naim..
Aku pun ikut la dia bersama beberapa lagi kawan dia ke suatu club di Kuala Lumpur..
hahahhaha.. ok la... may be aku blum biase and agak tidak tahu menari seperti mereka..
Pada mase itu, kak long ader dirumah.. dan cerita aku ke kelab malam sampai la kepengetauan ibu aku..

"mak... taya pe club..dgn nai.." kak long said..
'bile' mak asked
'malam tadi'kak long said
'mak pun dulu-dulu pergi jugak.. dengan kawan mak semah.. kawan mak dari kuala lumpur bawa.. nama dia DISCO kak long' mak said
kak long yg mcm terkejut pn mendiamkan diri..
tp,b pas2 sure la aku kne ceramah dengan kak long.
to nai.. you really protective.. thanks..

hehehehhehehe..
to my mom who always read my blog..
mak, i tak buat ape2 yang jahat pn..
juast want to know..
dun worry..
i love u so much mama...

3 comments:

eMa said...

ehmm..ye zaman mude mudi mmg kene lalui itu semua..
tape...jgn addict suda..

[N]ai.m Dau[d] said...

bes aa ko...
aku bawak ko gie club..
pastu bleh plak ko "tersuke" kat housmate aku eh?
hakhak!!

Siti Fatahiyah Hj. Mohamad said...

to nai..
Ok2..
skrg dah xnk suka dh...
take care..
laen kali if jumpe sesaper..
aku x tersuka2..
huahauhaa..