Saturday, February 14, 2009

Valentines 2009

Dis year, 1st after 4 year, valentines tanpa remy, and officially i'm single....no bf.. and i dun want to have any commitment. Having fun wit all friends around me, finish my Master, and further PhD next year. Semoga ape yang di pikirkan akan ditunjukan jalannya..

Dedicate dis song to REMY
Imran Ajmain - Sel...


For your information, Skrg Remy dah x co, x jawab col, x reply e-mail, and aku rase dia dah tuko no tel dia macam dia buat dulu. dah skrg aku terfikir-fikir untuk ke Germany mencari and berjumpe dgn remy, it worth or no..

6 comments:

noor said...

slm..
lalu lalang di blog kamu..
salam kenalan ya..
sy bkn siapa2 nk komen,mgkin..
tp sy pernah rasa apa yg kamu rasa..
selalu tertnya2..
rasa nk cari smpai jmpa...
tp skrg sy dh x mcm tu..
after deciding to move on..
not thinking anymore bout my exbf..
tp sy masih percaya..
'klu dh jodoh,xkemana.."
insyaallah kamu jg blh begitu..
move on with ur life...
wish u all da best in life and owez hepi..;)

Lumut Pagi said...

fat...
ko ok?

Siti Fatahiyah Hj. Mohamad said...

to noor..
salam perkenalan...
erm...
i rase mcm nk friend dgn dia..
mcm susah nk trima org laen..
tp, skrg.
fokus on my own life..
i mean my study..
and. my family..
anyway..
waht your blog add?

Siti Fatahiyah Hj. Mohamad said...

to JiJah..
aku ok jer..
kenkadang jiwa kacau skit..
hehehe

Miss Fieda said...

taya..forget abOt past..
hahaha..ko kan girl yg kuat...
jgn tunjuk sgt kelemahan tuh..
k..ramai lg lelaki lain..

didi-masyitah said...

salam..
my blog add is:
noormasyitah.blogspot.com
masih baru d blospot..
sbbnya sblm ni blogging d vox..
vox add:didi27.vox.com

anyway..,
take gud care..;)