Thursday, January 22, 2009

Gifts from Germany..

Mlm semlm, kwn remy yg dah abis blajar, Razmi, blk ke Malaysia.. Remy suruh aku jumpe dia, remy kater ader kirim barang untuk aku. Dengan rase kegembiraan nya, aku pergi ke KLIA jam 1230 mlm. Kejap jer jumpe si Razmi 2... Remy bagi, satu t-shirt with Leather Jacket , Nike Side bag and a few book marks.. Gembira x terkata. Sumthing yang best tentang remy... dia seorang lelaki yang menghargai perempuan. dia ckp, nike bag 2 gift coz aku score last sem.. erm...


Entah la.. kenape kehidupan aku di hantui oleh remy.. bkan xder kwn yang ingin berkawan. Belum terbuka hati agak nye... aku harap sgt2 dapat abis master this year.. doakan saya iyer..



7 comments:

aziah said...

uuuu.. bestnye dapat hadiah dari jauh.

rainningheaven said...

dah tgk awal

Siti Fatahiyah Hj. Mohamad said...

to aziah..
best la jugak..
ko xnk bg aku hadiah jugak ker.

aziah said...

dah kite tak pernah berjmpe pon cemane la aku nk bg ko hadiah taya. huhu..

[N]ai.m Dau[d] said...

x rase pon hadiah import jauh tu...

Siti Fatahiyah Hj. Mohamad said...

ko nk rase aper nai?

Miss Fieda said...

aku nak hadiah gak..terase best jerk dpt hadiah dr jauh